Sedan hösten 2005 är jag, Heléne Borgryd, smådjursombud på Agria

Agria Djurförsäkringar är Sveriges största djurförsäkringsbolag och har funnits sedan 1890. Agrias medarbetare kan inte bara försäkringar, alla, från VD och kontorsanställda till säljare på "fältet", har ett stort djurintresse, och jag är stolt över att få sälja Agrias försäkringar. Agria samarbetar med forskande veterinärer och har kvalitetstämpeln ISO 9000/2000 och är miljöcertifierade ISO 14001. Agria har två gånger fått utmärkelsen Utmärkt Svensk Kvalitet.

 

Varför berättar jag det här?

Jo, jag vill att du ska veta att Agria inte tar lätt på det här med djurförsäkringar, för oss är det viktigt att du får den försäkring du och ditt djur behöver, och att allt som gäller din försäkring fungerar den dag ditt djur får en skada eller sjukdom. Vi som är ombud för Agria får löpande information och utbildning i de lagar och föreskrifter som berör djurägare och djurförsäkringar för att kunna ge dig rätt råd om din försäkring.

 

Måste man försäkra sitt djur?

Nej, naturligtvis inte! Men vill du ha hjälp med kostnaderna för veterinärvård när det händer ditt djur något, måste du teckna en försäkring! På Agria kan du välja självrisk, du kan välja hur stort ersättningsbelopp du vill ha, och du kan välja olika omfattning på veterinärvårds-försäkringen och därmed själv bestämma hur stort försäkringsskydd ditt djur ska ha i förhållande till vad det får kosta.

 

Kan jag försäkra mitt djur på Internet?

Visst kan du det, gå in på www.agria.se och följ instruktionerna. Men du kan också ringa mig istället! Jag jobbar hemifrån och kan försäkra in din hund, katt eller annat favoritdjur direkt på telefon. Kanske är du bara nyfiken på vad det kostar, vad som ingår i försäkringen eller har du något annat du undrar över? Jag svarar gärna på dina frågor, ger prisuppgifter eller skickar broschyrer och annan information. Mellan 8 och 21, även helg, kan du oftast nå mig på telefon 0481-211 33 eller 070-656 11 33 eller via mailadressen borgryd@telia.com

Vill du veta mer om mig och mina egna djur, välkommen till www.elmeberg.com och www.aliborg.se !


Aliborgs Goonseri Gleeson rehabtränar i bassängen.
("Agria Rehabilitering" kan man välja som tillägg till Agrias veterinärvårdsförsäkring.)