Hjärtligt välkommen till Elmebergs kattpensionat!

Pensionatet är byggt för att med bred marginal uppfylla alla djurskyddsregler och är inspekterat och godkänt av Nybro kommun och Länsstyrelsen i Kalmar län.

 

Tack, och välkommen!

30 april 2006 invigdes kattpensionatet, någon vecka senare kom den första kattgästen. Sedan dess har jag träffat många katter både en och, i flera fall, många gånger. Stort tack alla kattägare för förtroendet att få ta hand om era katter, ni är hjärtligt välkomna hit, både "stammisar" och nya bekantskaper!

 

Kattpensionat - vad ska det vara bra för?

Tiderna förändras. För inte alltför länge sedan kunde de flesta av oss be en granne eller en släkting titta till katten medan vi var på semester, låg på sjukhus eller var på affärsresa. Idag har grannen kanske allergiska barn och svärmor jobbar och pappa bor för långt bort. De flesta kattägare är väldigt måna om sin katt och vill att den ska ha det bra, de flesta katter trivs inte när hemmet är tomt och tyst. På Elmebergs kattpensionat får katten ett eget rum med spännande utsikt genom fönstret, god mat, ren kattlåda och kunnig tillsyn flera gånger dagligen. Det är inte som hemma, men det är ett tryggt och trevligt alternativ för katt och ägare!

 

Internet är fantastiskt

På mina webb-sidor hittar du mycket information och många bilder på hur katten har det på Elmebergs kattpensionat, men ibland räcker det inte med text och foton. Jag visar gärna pensionatet, ring eller maila och boka ett besök. Jag svarar också gärna på frågor på telefon, du når mig oftast mellan 8 och 21, även helger. Välkommen!

Zeke