Mysigt krypin för katten!

Jag handsyr kattigloos i form av en råtta i tre storlekar. Kattigloon är tillverkad av 3 cm tjock skumgummi. Tyget som jag har valt att klä råttan i är slitstarkt polyestertyg. Alla påsydda detaljer är säkert fastsydda, ifall din katt skulle få för sig att ta sig en smakbit på ”råttan”. Igloon kan lätt rengöras med hjälp av klädvårdsrulle eller liknande.
 

Liten: Bottens diameter ca: 42cm, höjd ca: 48cm. Pris 450 kr. Den här storleken passar den lilla katten, såsom kattunge eller en liten huskatt.

Mellan:
Bottens diameter ca: 45cm, höjd ca: 50cm. Pris 500 kr. Den här storleken passar en medelstor katt, såsom vanlig huskatt.
 

Stor:
Bottens diameter ca: 50cm, höjd ca: 54cm. Pris 550 kr. Den största storleken passar lite större katter, såsom exempelvis skogskatt.

 

Har jag ingen färdig igloo, så tar jag gärna emot din beställning och syr upp den så fort jag kan. Du är välkommen hem till mig för att hämta kattigloon, men jag kan också skicka den hem till dig mot fraktkostnad (med posten 125 kronor) om det skulle passa dig bättre.

Tveka inte att ringa om du vill unna din käraste fyrbenta vän det där lilla extra. Naturligtvis så går det även bra att maila till mig.
 

Christina Westdahl
Enighetens väg 39
393 59 Kalmar
Telnr: 0480 – 136 64, 0708 - 30 47 79
christina_westdahl@tele2.se