Att tänka på innan du lämnar din katt

- katten måste vara vaccinerad mot kattpest och kattsnuva för mindre än ett år sedan, eller enligt veterinärens rekommendation, intyget visas upp vid incheckningen.

- katten ska vara fri från fästingar och den får förstås inte ha någon smittsam sjukdom, se också i god tid till att den inte har mask i magen eller ohyra i pälsen.

- hankatter över 8 månader måste vara kastrerade.

- vid incheckningen skriver vi ett inackorderingsavtal, var beredd och ha med dig ev. försäkringsnummer,  kattens ev. ID-nummer, telefonnummer till dig eller annan kontaktperson under din bortavaro och andra uppgifter du vill att vi ska ha.

-katten får ha med sig sin transportbur, egna dynor/filtar, leksaker och dylikt i sitt rum. Har katten päls som måste vårdas, måste borste/kam medfölja.

- om du vill att din katt ska äta annan mat än torrfoder från Royal Canin, måste du själv skicka med foder. Jag har inget kylskåp i kattpensionatet, "våtmat" måste vara portionsförpackad. Tänk på att det ska vara mat katten är van vid och mår bra av. Vänta med lyxmat och tröstgodis tills ni kommer hem igen!  

- När du kör bil hit, framförallt på byvägen som leder ner till Elmeberg, vill vi att du kör lika lugnt och försiktigt som du gör hemma på din egen gata, och tänker på att barn och djur kan finnas bakom nästa vägkrök. Traktorer, skogsmaskiner och liknande har alltid företräde. 

Picasso